
به گزارش راهبرد معاصر بر اساس آخرین اخبار از افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی علی حدادی روز چهارشنبه در دیدار با رییس سازمان تامین اجتماعی کشور افزود: رفاه و تأمین اجتماعی از جمله شاخص های مهمی است که با تکیه بر آن می توان کیفیت عادلانه بودن جوامع را مورد ارزیابی قرار داد و این امر مستلزم هدف گذاری وبهره مندی ارائه بهبود خدمات و توجه جدی به مردم عزیز می باشد .
به گفته حدادی افزایش ۳۸ درصدی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در مرحله عملیاتی شدن است که این امر سرعت بخشیده شود .وی ادامه داد: اقدامات لازم جهت بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان ساوجبلاغ و ارتقای درمانگاه تخصصی تامین اجتماعی نظرآباد نیز از مطالبات مردم شهرستان های غرب استان البرز است.
نماینده مردم طالقان،نظرآباد،ساوجبلاغ و چهار باغ در مجلس شورای اسلامی بیان داشت:ساخت بیمارستان تامین اجتماعی چهارباغ و توجه ویژه به ایثارگران جامعه تامین اجتماعی از دیگر مطالبات مردم این شهرستان ها است./ایرنا
مگر می خواهید بمب اتم بسازید مگر می خواهید موشک هوا کنید که اینقدر بازنشستگان تامین اجتماعی را اذیت و آزار می کنیم
فقط مصوبه شورای عالی کار باید اجرا شود
مسئولین مملکت ما بیمارستان نخواستیم فقط حقوقمان را خواستیم
خوب به نقطه نظرات راکاوش کردید.نمی دانم چی گفتند.صحبت همینه.فیل هواکردند.جلسه گذاشتن.حقوق. وحقه بازنشسته هابادهوا.همینطورکه ۵ ماه گذشت.بقیه ماه هاهم روش.
انشالا اخرین خبر باشه ولی مشکل چون چند وقت امروز وفردا میکنن امیدواریم فرا خبر خوبی در شان زحمتکشان سالهای سخت گذشته